• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • mail

Her er mit liv

Jeg har været fastansat journalist i DR i lidt over 18 år.

På mit køleskab sidder fotos af Sebastian og Olivia fra den dag de blev født. Er gift med en dejlig mand og vi har tilsammen tre børn.

Min navneattest viser, at jeg er fra april 1959.

Jeg brænder for arbejdet med at kombinere nysgerrighed, solid viden, erfaring, samarbejde, ny viden og engagement.


Mit fokus er at skabe overblik, analysere og prioritere og formulere vinkler til historier, events, udfordringer/problemer og løsninger.

Kompetencer


Storify
80%
Web CMS
100%
LinkedIn
90%
Office software
100%
Sociale medier
70%

Jeg er begejstret for at stille mange spørgsmål og dygtig til at sætte idéer og emner i drift, forfølge, planlægge, producere og organisere og også få dem i hus med de forhindringer, der er på vejen.

Meget ofte tænker og arbejder jeg i utraditionelle løsninger for at få en oplysning, en opgave, en event, en udfordring eller et samarbejde i mål.

Når jeg kigger ud af køkkenvinduet og ser ned på byens bedste legeplads på Absalon Skole og tårnene fra Roskilde Domkirke højt bagved, springer de gode idéer og tanker frem.

Jeg er begejstret for at stille mange spørgsmål og dygtig til at sætte idéer og emner i drift, forfølge, planlægge, producere og organisere og også få dem i hus med de forhindringer, der er på vejen.

Kolleger og chefer kender mig som vedholdende, dygtig, humoristisk analytisk, skarp og meget samarbejdsfokuseret og målrettet. Læs mere

Jeg bruger min vedholdenhed, humor og analytiske evne i tæt følgeskab med min joberfaring fra både radio,TV, trykte medier, Web, projekter og arbejdsmiljø/HR.

Det spænder fra at få fakta, historik, cases og eksperter hjem og til at få billeder og andre kilder på historierne samt perspektiv. Er lig resultater.

Jeg bliver ved, selv om nogle ofte sidder i møder, har autosvar på deres mail eller ikke har mere
strøm på mobilen.

Det ligger i mit DNA at kombinere mit faglige håndværk, erfaring og store viden med skæve tilgange, nye vinkler og ny viden.

Jeg ser og arbejder i muligheder, ofte med utraditionelle løsninger for at få en oplysning, en opgave, en event, en udfordring eller et samarbejde i mål.

Jeg vil både udfordre og udfordres. Det sker i mit mangfoldige netværk i det virkelige liv og også det virtuelle. Vil du være en del af det ?

 

Kontakt mig for

Rød: Koster penge

Journalistiske projekter
Strategiopgaver
Fusionsopgaver

Gul: Koster måske penge

Events
Idéudvikling
Workshops
Arbejdsmiljø

Grøn: Gratis

Mentoring
Netvorking